Termékleírás
A II. osztályú minőségi besorolási csoportba tartozó édes fűszerpaprikánk 100%-ban magyar fűszerpaprikát tartalmaz, ezért az édesnemes jelölést is megkapta.
A legnépszerűbb magyaros fogások elkészítéséhez javasoljuk, köztük a gulyásleves, a bableves, a pörköltek és egyéb fűszeres, pirospaprikát megkívánó fogások ízesítéséhez és színezéséhez.
Tipp: Amikor pirospaprikával főzünk, akkor legtöbbször a főzés elején, pirítás során adjuk hozzá. Ilyenkor mindig tegyünk a lábosba kevés olajat, más zsiradékot vagy egyéb folyadékot, hogy a paprika ne égjen le. Ha leég, akkor az étel sajnos keserű ízűvé válhat. Könnyen elkerülhetjük ezt zsiradék, folyadék hozzáadásával, és az is segít, ha a paprika hozzáadásakor lehúzzuk a lábast a tűzhelyről - elkeverjük, kissé lepirítjuk a fűszert és hozzáadjuk a többi hozzávalót, s csak ezután tesszük vissza a tűzre az ételt.
100% magyar paprikából, Jellegzetes íz - kiváló természetes színező hatással, Kizárólag magyar termelőktől származó fűszerpaprika, Népszerű íz minden generációnak, Kizárólag bizonyított beszállítóktól
A Lacikonyhánál mi nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minőségi, harmonikus ízvilágú, élénkpiros fűszerpaprikát tegyünk minden tasakba, hogy Ön és családja maradéktalanul elégedett legyen az elkészült paprikás ételekkel.
II. osztályú magyar fűszerpaprika őrlemény. Édesnemes édes
Összetevők
daráltpaprika
Allergének:
A termék gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (és laktózt), szójababot, mustármagot, zellert, földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.
Elkészítés és tárolás
Tárolás: száraz, fénytől védett helyen.