Összetétel:
Cukor; Kakaóvaj; Kakaómassza; Sovány tejpor; Mogyoródarabok (9%); Tejsavópor; Tejzsír; Emulgeálószer (szójalecitinek); Mogyorómassza; Aroma; Az alpesi tej felhasználásával készült tejcsokoládéban a kakaó szárazanyag legalább 33%
Allergének:
Diófélék (mandula, mogyoró, dió, kesudió, brazil dió, pisztácia, makadám, queenslandi dió) és belőlük készült termékek
Tápérték:
|
Adagra |
100g / 100ml |
Ref.ért(%) |
Energia (kJ / kcal) |
384/92 |
2301/552 |
91 |
Zsír (g) |
5.7000 |
34.0000 |
5,4 |
Telített zsírsavak (g) |
2.9000 |
17.0000 |
2,7 |
Egyszeresen telítetlen zsírsavak (g) |
0.4000 |
2.5000 |
0,4 |
Szénhidrát (g) |
8.7000 |
52.0000 |
9 |
Cukrok (g) |
8.5000 |
51.0000 |
8,9 |
Rost (g) |
0.5000 |
2.9000 |
0,4 |
Fehérje (g) |
1.2000 |
7.2000 |
1,2 |
Só (g) |
0.0400 |
0.2500 |
0,07 |
C vitamin (mg) |
0.4000 |
2.5000 |
0,4 |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)