Cukor, Kakaóvaj, Kakaómassza, Teljes tejpor, Növényi zsír (pálma, shea), Mogyoró (3,8%), Mandula (3,4%), Tejszínpor, Sovány tejpor, Laktóz, Írópor, Vajzsír, Dextróz, Zsírszegény kakaópor, Fruktóz, Emulgeálószer: szójalecitin, Glükózszirup, Invertcukorszirup, Kávé, Aromák, Étkezési só, Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; Tejcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Pralinékrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; a fehércsokoládéban: kakaó szárazanyag legalább 28%.