Termékinformáció
Inspirálódj sütési hozzávalóinkkal! A Kotányi - amely 1881 óta családi vállalkozás - s legmagasabb minőségű alapanyagokkal járul hozzá a sütés élményeihez.
Izgalmas recepteket találsz a www.kotanyi.com oldalon. Kotányi, tradíció, több mint 140 éve.
Összetétel
Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tojást, tejet (laktóz), zellert, szóját, mustárt és szezámmagot tartalmazhat.
Tápanyag
Tápanyagok
|
100 g termékben |
Energia |
1666 kJ / 392 kcal |
Zsír |
0 g |
amelyből telített zsírsavak |
0 g |
Szénhidrát |
98 g |
amelyből cukrok |
98 g |
Fehérje |
0 g |
Só |
0 g |
Reference intake of an average adult (8400kJ/2000kcal)
Felhasználása
Vaníliás keksz
250 g liszt
150 g vaj
120 g cukor
2 EK Kotányi Vanillincukor
Elkészítés:
- A puha vajat, a liszttel, a cukorral és vanillincukorral gyúrjuk sima tésztává.
- Fóliába csomagolva legalább 1 órára helyezzük hűtőbe.
- A tésztát egy enyhén lisztezett deszkán kb. 3 mm vastagságura nyújtsuk ki és tetszőlegese formával szaggassuk ki.
- A kekszeket süssük 180°C-on 15 percig.
Száraz helyen tartandó.
Minőségét megőrzi: (nap/hónap/év) lásd a csomagoláson.