Összetevők
Ivóvíz, Étkezési só, Mustár (7%): ivóvíz, cukor, ételecet, fehér mustármag, fekete mustármag, étkezési só, fűszerek, kurkuma kivonat, Édes fűszerpaprika, Cukor, Fehér mustármag (1%), Szárított fokhagyma, Chili (0,8%), Szárított vöröshagyma, Koriandermag, Szárított rozmaring (0,5%), Szárította majoránna, Feketebors, Kurkuma, Savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, Borókabogyó, Égetett cukor, Tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát, Sűrítőanyag: xantángumi.
Átlagos tápértékek
|
100 ml termékben: |
|
|
|
Energia |
243 kJ / 58 kcal |
|
|
|
Zsír |
1,7 g |
|
|
|
amelyből telített zsírsavak |
0,2 g |
|
|
|
Szénhidrát |
6,9 g |
|
|
|
amelyből cukrok |
4,9 g |
|
|
|
|
Fehérje |
1,8 g |
|
|
|
Só |
11,7 g |
Allergének
A termék gluténtartalmú gabonaféléket (búza), tojást, tejet (és laktózt), szójababot, zellert és földimogyorót tartalmazhat.
Tárolása
Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: lásd a csomagoláson.
Száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások
Elkészítési javaslat
1 adag (80 ml) fűszerpác 750 g húshoz elegendő.
1. Alaposan rázzuk össze a pácot használat előtt, hogy az összetevők elkeveredjenek! Vágjuk la a tasak sarkát, majd gondosan minden oldalról fedjük be a páccal az előkészített húst.
2. Tegyük a bepácolt húst lefedve a hűtőbe minimum 2 órára.
3. Vegyük ki a húst a hűtőből és süssük meg a sütőben vagy a grillrácson. Emellett serpenyőben is kisüthetjük.