Összetétel:
Fehérbab 50%; Ivóvíz; Sűrített paradicsom; Cukor; Étkezési só; Sűrítő anyag (módosított kukorica keményítő)
Tápérték:
Adagra |
100g / 100ml |
Ref.ért(%) |
Energia (kJ / kcal) |
|
463/110 |
|
Zsír (g) |
|
0.3000 |
|
Telített zsírsavak (g) |
|
0.1000 |
|
Egyszeresen telítetlen zsírsavak (g) |
|
|
|
Többszörösen telítetlen zsírsavak (g) |
|
|
|
Ebből koleszterin |
|
|
|
Szénhidrát (g) |
|
18.0000 |
|
Cukrok (g) |
|
1.7000 |
|
Poliolok (g) |
|
|
|
Keményítő (g) |
|
|
|
Rost (g) |
|
|
|
Fehérje (g) |
|
5.9000 |
|
Só (g) |
|
1.5000 |
|
A vitamin (µg) |
|
|
|
D vitamin (µg) |
|
|
|
E vitamin (mg) |
|
|
|
K vitamin (µg) |
|
|
|
C vitamin (mg) |
|
|
|
Tiamin (mg) |
|
|
|
Riboflavin (mg) |
|
|
|
Niacin (mg) |
|
|
|
B6 vitamin (mg) |
|
|
|
Folsav (µg) |
|
|
|
B 12 vitamin (µg) |
|
|
|
Biotin (µg) |
|
|
|
Pantoténsav (mg) |
|
|
|
Kálium (mg) |
|
|
|
Klorid (mg) |
|
|
|
Kalcium (mg) |
|
|
|
Foszfor (mg) |
|
|
|
Magnézium (mg) |
|
|
|
Vas (mg) |
|
|
|
Cink (mg) |
|
|
|
Réz (mg) |
|
|
|
Mangán (mg) |
|
|
|
Fluor (µg) |
|
|
|
Szelén (µg) |
|
|
|
Króm (µg) |
|
|
|
Molibdén (µg) |
|
|
|
Jód (µg) |
|
|
|
Nátrium (g) |
|
|
|
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)