15 db/karton
1 db = 145,50 Ft
Eredeti Puding vaníliaízű
A Dr. Oetker Eredeti Vanília Puding a legrégebbi és legkedveltebb főzőpudingunk. Egy örök klasszikus, melyet az egész család szeret.
A Dr. Oetker Eredeti Puding a termékválaszték klasszikus eleme, 1894 óta a kompetencia, a minőség és az élvezet védjegye. Adjon gyermekének még több gondoskodást, szeretetet és Dr. Oetker Eredeti Pudingot!
Allergén összetevők
Tájékoztatjuk fogyasztóinkat, hogy ez a termék nem tartalmaz allergén vagy olyan egyéb összetevőt, amit a jogszabályok szerint kötelezően ki kell emelni. Az itt megjelölt információk tájékoztató jellegűek, kérjük, hogy a termék megvásárlásakor minden esetben tájékozódjon a csomagolóanyagon feltüntetett allergénekről!
Termékleírás
A Dr. Oetker eredeti pudingja igazi klasszikusnak számít.
Magyarország legkedveltebb pudingpora eredeti Dr. Oetker minőségben.
Összetevők
Kukoricakeményítő, Étkezési só, Aroma, Színezékek (karotinok, riboflavinok)
Tápértékre vonatkozó információk
Tápanyagok
|
100 g késztermékben (1,5%-os zsírtartalmú tejjel és 40 g cukorral elkészítve) |
1 adagban kb. 137 g (1,5%-os zsírtartalmú tejjel és 40 g cukorral elkészítve) |
%* |
---|
Energia: |
407 kJ |
558 kJ |
|
|
96 kcal |
132 kcal |
7 |
Zsír: |
1,4 g |
1,9 g |
3 |
amelyből telített zsírsavak: |
0,9 g |
1,2 g |
6 |
Szénhidrát: |
18 g |
24 g |
9 |
amelyből cukrok: |
12 g |
16 g |
18 |
Fehérje: |
3,1 g |
4,3 g |
9 |
Só: |
0,16 g |
0,21 g |
4 |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). |
|
|
|
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)
Elkészítés és tárolás
Hozzávalók:
Dr. Oetker vaníliaízű pudingpor, 500 ml tej és 3-5 evőkanál cukor
(4 adag elkészítéséhez elegendő)
1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
3. Folytonos keverés közben az egészet legalább 1 percig forraljuk. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk.
Receptjavaslat:
A pudingot a receptleírás alapján, de 400 ml almalével készítsük el. 200 ml habtejszínt kemény habbá verünk és a még meleg pudinghoz forgatjuk. Tálaláskor almaszeletekkel díszítjük.
Száraz, hűvös helyen tartandó!